New page

Verkoop van foto's

Als u een van deze foto's wil kopen dan is dat natuurlijk mogelijk. Onder de foto staat een winkelwagentje met de verschillende mogelijkheden en prijzen. Er zijn verschillende opties voor formaat, soort papier en inlijsten. Versturen van ingeraamde foto's is natuurlijk niet zo simpel en duur, vooral voor groot formaat als 50x70.

pdf rapport

-Print: is een afdruk met een witrand van +/- 3mm en kan als foto bewaard worden of u kunt hem zelf (laten) inramen.

-Print op foamboard: afdruk op papier en vervolgens op 3mm foamboard gemonteerd.

-Print met passe-partout op foamboard: afdruk met op maat gemaakte passe-partout met afgeschuinde snijrand. Dit gemonteerd op 3mm foamboard met standaard formaat (30x40cm; 40x50cm; 50x70cm) om ingelijst te worden. Op verzoek zijn ook andere formaten mogelijk. De kleur van de passe-partout wordt afgestemd op de afdruk.

-Print met passe-partout ingelijst: afdruk met op maat gemaakte passe-partout met afgeschuinde snijrand. Dit ingeraamd in een lijst. Formaat: 30x40cm; 40x50cm; 50x70cm.

Als u vragen heeft kunt u altijd een e-mail sturen!

Hieronder een korte beschrijving over het afdrukken van foto's

Afdrukken

Het afdrukken van een foto is minstens zo bepalend voor het eindresultaat als het maken en bewerken van de foto. Afdrukken van print centrales vind ik echter vaak teleurstellend en de keuze van papier is beperkt of die is er gewoon niet. Daarnaast passen alle afdruk centrales nabewerking toe die het beeld drastisch kunnen veranderen. Uitzondering hierop zijn natuurlijk professionele afdrukcentrales, maar daar is de prijs dan ook naar en nog steeds kan het eindresultaat niet zijn wat ik in gedachten had.